Letní tábory 2021

06.05.2021 09:03
Letní příměstský tábor 9.-13.8.2021
Pro děti a mládež od 5 do 18 let je tu na letošní léto opět připraven již tradiční Příměstský tábor s ekologickou výchovou. Tábor pořádá Na větrné hůrce z.s.
 
Cílem je za prvé ekologická výchova, udržení tradic českého venkova, seznámení dětí s tradicemi, probuzení zájmu o ekologičtější způsob života a v ideálním případě výchova nových chovatelů, včelařů či zahrádkářů, tedy dnes bohužel opomíjených oborů. Druhý cíl je ale i probuzení smyslu pro odpovědnost za životní prostředí a sebekontroly například při třídění odpadů či vybírání zdroje vytápění pro bydlení. Je-li tato odpovědnost budována již u dětí a mládeže, je v dospělosti přijímána automaticky. Součástí je i jízda na koni, soutěže, hry, koupání v bazénu, táborový oheň a mnoho dalších aktivit je připraveno pro účastníky tábora, který se bude konat i letos, a to v době letních prázdnin.
 
 
Pokud budete mít zájem o návštěvu u nás ještě před táborem kontaktujte mě na telefonu 731188890 nebo na emailu jana.prokesova@gaenergo.cz

Cena tábora: 2500 Kč nebo 2000 Kč, pokud se dítě letos už tábora účastnilo. Pokud se dítě tábora nebude moc zúčastnit z důvodu nemoci vracíme celou částku. Po odeslání přihlášky Vám bude obratem zasláno číslo účtu našeho občanského sdružení a variabilní symbol pro platbu.

Není problém vystavit dopředu fakturu například pro zaměstnavatele.

Tábor se bude konat, pokud se přihlásí, alespoň 10 dětí. Tábor bude probíhat jen jako příměstský, bez spaní ve stanech.

V ceně je zahrnut oběd, 2x svačina, pitný režim, každý den jízda na koni či poníkovi, případné vstupné, materiál, zapůjčení ochranných pomůcek, pedagogický dozor, pojištění.